Thursday, July 14, 2011

ready stock g shock mulai 15/07/2011

assalamualaikum dan salam sejahtera..
kat sni ade barang yg ready stock yg ade dengan sy..just amik masa 3-4 hari untuk sampai ke malaysia and i want to sell with the lowest price and i think it is worth for you to buy.Jadi harga ni berubah jika amik barng ni lebih dari satu unit.harga ni maybe lepas ni akan naik dan saya just nak habis kan stok sahaja..so sape cepat die dapat la ye


G SHOCK  GLX-6900XA-9JR rasta=RM 650 sebiji...stok untuk model ni ade 2 biji..

GA-110HC-2AJF full blue RM 600

GA-110HC-6AJF hypercolor RM 700

so selamat membeli..


6 comments:

  1. i have sent you the email.please check your inbox

    ReplyDelete
  2. klw ada stock ni let me know...!! bole pick up kat tokyo je x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skinny Yash:Hye..ready stock dah sold out..kene buat tempahan(preorder)..dlm 4 hari smpi kat saya..so x sempat kotnak COD di Tokyo..n sy pun dok area Aichi-ken berdekatan nagoya..so agak jauh..kalau pos xleh ke atau COD time sy balik cuti raya nanti..tp lmbt ckit r

      Delete
  3. Erm...ini ori kan? Hahaha..sorry just asking! Sbb saya kebetulan kat tokyo...klw mcmtu xpela..saya rasa pos pon boleh! So how much eh? Oh..klw pos ke tokyo pon same price eh? At least bole suami saya amek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye ke..haha..yup,ori..harga dah x sama mcm dulu..ikut harga pasaran skrg..email saya killerwuzz87@gmail.com for price negotiation

      Delete
    2. Hi do you still have that rasta GLX-6900XA-9JR ?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...