FAQ

FAQ : Frequently Ask Questions

1 : Anda boleh dipercayai?

Boleh rujuk facebook saya, dan identiti saya boleh dikenal pasti.


2.Boleh kurang/nego?
Asasnya harga adalah tetap. tapi harga berubah mengikut mase.so please contact us before you buy.Pembelian secara pukal, pelanggan yang pernah berurusan dengan saya akan diberi harga istimewa.

3.Mengapa helmet japan?

Ya. Di tempat lain anda boleh mendapat harga yang lebih murah. Adakah anda pasti kualiti terjamin dengan harga? Atau anda sanggup ditipu dengan harga yang tidak masuk akal?
Jika tidak, anda boleh berurusan dengan kami kerana kualiti barangan terjamin mengikut harga. Dan belian anda dijamin sekurangya 10hari.

4.Boleh pesan barang lain selain helmet?
Ya. Dengan syarat bukan barang larangan,kalau boleh barang motor.kami ingin menjalan kan perniagaan spare part motor dari japan and kami harap anda yakin dengan kami.barang seperti jam,jaket and other also can contact us.

4.Adakah harga termasuk pos?
Ya. Ke Malaysia sahaja. Untuk selain Malaysia boleh emailkan pertanyaan.

5.Bagaimana pembayaran?
Pembayaran hanya dalam Ringgit Malaysia atau Yen Jepun sahaja. Jika dalam bentuk yen, kos terima+cukai+lain-lain perlu diambil kira. Paypal, kredit kad dan sebagainya tidak diterima. Pembayaran tunai Maybank sahaja.

6.Hal berkaitan pos

Barangan anda dibungkus dengan sempurna serta dilindungi insurans sepenuhnya. Segala kerosakan, kehilangan, atau kecurian akan dibayar insuran. Setakat feb 2010 tiada lagi laporan kehilangan atau kerosakan akibat kecuaian pos yang pihak helmet japan terima.
Hanya khidmat pos Malaysia dah pos Jepun sahaja diterima. Khidmat pengangkutan syarikat lain tidak diterima.


7.Hal berkaitan kastam (Malaysia sahaja)

kebiasaannya helmet memerlukan AP(approved permit).sepanjang pelanggan kami beli,semua lepas daripada kastam msia.

8.Tukar suka sama suka atau trade in
Tidak diterima dalam apa jua bentuk. Hanya cash sahaja diterima.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...