Saturday, June 19, 2010

Arai sz-ram 3 nankai

barang bukan ready stock...
kene order dulu...
ada 6 jenis colour..
1)alphine white
2)royal red
3)flat black
4)blue malibu
5)sport yellow
5)flat grey

harga rm1900

barang sampai dalam 7-10 hari..
dapat full set..

40 comments:

  1. salam...yg ni xleh nego lagi ke..huhu

    ReplyDelete
  2. pgi sya mw psn new arai open face MZ 2010 jpn...kalau ada barang saya mw beli,,tp saya tnggl d indonesia,gimana caranya.thnkz..asonyfz@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. harga dah di update kan..arai nankai RAM3 RM 1700

    ReplyDelete
  4. arai sz AOYAMA RM 1800(include postage)
    arai sz reptide RM 1800(include postage)

    ReplyDelete
  5. salam......arai nankai bpe bleh nego lg????

    ReplyDelete
  6. wsalam..arai nankai harga firm..dah xleh nego dah..huhu..by the way,colour kuning untuk saiz S dengan M dah xde stock

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum,koi halfmoon ade ag x?????brapa harga cik boleh bg??????

    ReplyDelete
  8. koi halfmoon?by the way untuk koi ade warna putih sahaja..saiz XL..RM 2300..

    ReplyDelete
  9. bros,nankai kuning size M ade x?????

    ReplyDelete
  10. arai nankai kuning dah stop pengeluaran..sory byk2..

    ReplyDelete
  11. bos biru punya ada lagi tak saiz L

    ReplyDelete
  12. koi itam de lg x..

    ReplyDelete
  13. ram 3 royal red ade lg x bro...?

    ReplyDelete
  14. Nangkai malibu ade lagi boss ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nangkai malibu dh xde r bro..xde stock dah..kalo ade yang second ke nnti saya inform:)

      Delete
  15. bro no tepon x de ke???bg la nk bli aoyama nie....nk g ambik sendiri..kolo bleh nk face 2 face....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aoyama ade saiz XL..cume bkn sama harga promotion dah ..sy skrg di japan lg..kalau nk face 2 face bro leh rujuk pada "how to order"..email saya kalo mahu nego harga..(+819084609070)no telefon japan..017-3201606 no malaysia,tp no ni active pas saya balik malaysia bulan 8 nnti insyaallah

      Delete
  16. nie no tepon sy pape hal kol...01115626838..tq...

    ReplyDelete
  17. boss stok arai ape je ade???urgent ni

    ReplyDelete
  18. boss jepon xd buat ram3 lg ke??..nie ram4 dh mcm spoiler kete dh...

    ReplyDelete
  19. bro nk order nankai malibu...klau yg bru xde stock...dpt yg second pn jdi la, tp tgk condition la...urgent buyer bro...pape hal reply kt email aku bro zulzuki@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Salam...bro nk order arai nangkai ram3 color putih, size L, Ada stok lagi tak? Tq

    ReplyDelete
  21. Bro, nk order nangkai ram3 color putih size L, Ada lagi tak? Tq

    ReplyDelete
  22. bro nak oder nangkai ram3 color yellow saiz s ada tak bro

    ReplyDelete
  23. salam bro , boleh bagi harga shoei jackforce3 kaler biru tak ?

    ReplyDelete
  24. salam bro leh pm harga reptide pink saiz M..

    eizukuza@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. Nankai kuning pm harge

    ReplyDelete
  26. Nankai kuning pm harge

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum bro,tumpang tanya,arai riptide pink ,
    arai taira biru,oyama,nankai flat blue ada tak ? kalau ada,nyatakan price helmet tu satu2 boleh boss dan ambik masa dapat barang berapa hari ye ?

    ReplyDelete
  29. nk tanya.arc ritz ada tak.bape hrga?

    ReplyDelete
  30. Salam boss taira sisik brape hrge boss

    ReplyDelete
  31. Berape market price Arai/Ram3/AlpineWhite?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...